Accidente rutiere pe bandă rulantă în Brăila

0
1047
Sursa foto: Arhivă

 

Trei persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, printre ele şi şoferul unui TIR care, băut fiind, a pierdut controlul volanului şi s-a rasturnat pe câmp.

Primul incident rutier s-a petrecut în apropierea localităţii brăilene Gropeni. Autotrenul încărcat cu cereale venea spre Brăila, pe DJ 212, când, la ieşire din Gropeni, șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un canal din zonă. Şoferul, care era conştient, a fost prins în cabină. După ce a fost scos dintre fiare de  către pompierii de la Descarcerare, tânărul de 36 de ani, a fost transportat la spital, însă nu a fost nevoie de internare. El a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost 0,48 mg-litru alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Al doilea eveniment rutier s-a petrecut dis de dimineaţă, în municipiu, când un tânăr de 20 de ani din judeţul Dâmboviţa se deplasa cu o autoutilitară Ford pe strada 1 Decembrie, iar într-o intersecţie nu a acordat prioritate unei alte autoutilitare, condusă de un brăilean, de 57 de ani. În urma impactului Ford-ul a ricoşat într-un jeep Toyota, ce venea din sens opus, pe strada 1 Decembrie. Doua persoane aflate în microbuz au ajuns la spital cu răni care nu le pun viaţa în pericol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =