CONVENȚIA ACeR, EDIȚIA A V-A

0
1063

 

Cel mai important eveniment al anului în domeniul comunicațiilor electronice din România va avea loc, joi, în Capitală. Este vorba de Convenția Națională de Comunicații Electronice, eveniment ajuns deja la ediția a cincea ediție. Organizată de Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România, Convenția reunește cei mai importanți jucători din industria telecomunicațiilor din România. În cadrul reuniunii, vor avea loc prezentări despre soluții tehnice inovative și conținut tv, dar și dezbateri cu reprezentanți ai tuturor autorităților relevante din industria de telecomunicații și audiovizual din România.

Cea de a 5-a ediție a Convenției Naționale de Comunicații Electronice, eveniment organizat de Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România – A.C.e.R., va avea loc, joi, 16 noiembrie,  la Hotel Marriott din București. Ca în fiecare an, A.C.e.R. va reuni cei mai importanți jucători din industria telecom în ideea dezvoltarii relațiilor de afaceri dintre aceștia. Cu acest prilej, se creaază cadrul instituțional de comunicare cu reprezentanții autorităților relevante din domeniu și se aduc în atenția factorilor de decizie provocările cu care se confruntă operatorii economici, deschizându-se în același timp dialogul pentru posibile reglementări legislative în vederea fluidizării activităților pieței de profil. La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai  Președinției României, ai Senatului și Camerei Deputaților, Guvernului, ai Consiliului Național al Audiovizualului, oficiali din Ministerul Comunicațiilor,  reprezentanți ai ANCOM precum și președintele A.C.e.R, Adrian Neagu. Printre invitați se numără și reprezentanți ai celor mai importante trusturi media internaționale, nationale și locale, principalii jucători de telecomunicații din țară dar și marii furnizori de echipamente si soluții tehnice.

În cadrul reuniunii, participanții vor avea ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV și al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile și provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie.

A.C.e.R. este singura organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice din România, de la televizune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, radio, companii de telecomunicații – telefonie, internet, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 32