Liberalii condamnă modificările aduse Codului fiscal de către Guvernul PSD-ALDE

0
1135
cod fiscal

Reprezentantii PNL spun că de la 1 ianuarie, vom asista la un haos fără precedent, „o nebunie fiscală” care ar putea scăpa de sub control, cu consecințe nefaste pentru populație. Liberalii critică si pasivitatea primarilor din țară, în condițiile în care modificările aduse codului fiscal le reduc cu 20 la sută bugetele pentru anul viitor.

Liberalii sunt total nemulțumiti de modificarile aduse Codului Fiscal, prin ordonanță de urgență. Ei sunt de părere că vom asista la o ,,nebunie fiscală”, generată mai ales de preconizatul transfer al contribuţiilor pentru asigurările sociale din sarcina angajatorului în cea a angajatului.

Liberalii își exprimă nedumerirea față de pasivitatea primarilor de municipii și orașe, cei mai mulți dintre ei aparţinând Partidului Social Democrat, în faţa modificărilor la Codul Fiscal adoptate, săptămâna trecută, prin ordonanţă de urgenţă. Asta, în condiţiile în care aceste modificări reduc, practic, cu 20 la sută, bugetele locale.

Reprezentanții PNL atrag atenția asupra faptului că noul cod fiscal îi pune în mare dificultate pe angajatorii din mediul privat.

Liberalii sunt de părere că efectele nocive ale modificărilor aduse codului fiscal se vor vedea după primele șase luni ale anului viitor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 2 = 7