AMENZI PE BANDĂ RULANTĂ

0
859

Dacă îți lași mașina la voia intamplarii, în locuri interzise, riști amenzi usturătoare! Au pățit-o, în acest weekend, aproape 100 de șoferi din Buzau care au încălcat legea. Tot în weekend, polițiștii locali din Buzău au identificat și 9 mașini abandonate de proprietari în parcări sau pe marginea drumului.

Nici în zilele de weekend, nu este deloc o idee bună să îți lași mașina în locuri unde indicatorele rutiere interzic oprirea sau staționarea. Au constatat-o, zilele trecute, pe pielea lor aproape 100 de șoferi din Buzău care au parcat ilegal pe arterele oraşului şi au fost amendaţi. Unii dintre șoferii sancționați au contestat însă decizia oamenilor legii. Ei acuză că Primăria Buzău ar trebui să asigure cât mai multe locuri de parcare şi abia după aceea să aplice amenzi.

Tot în weekend, în urma verificărilor, Politia Locală a depistat şi identificat 9 autoturisme abandonate pe domeniul public. Buzoienii care dețin mașini abandonate și refuză să se conformeze somaţiei poliţiştilor locali, în termen de 5 zile, vor primi amenzi usturătoare
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

60 + = 65