Horoscop 10-16 noiembrie

0
1317

 

Berbecii- se vor îndrepta spre câștigarea faimei , dar vor omite efectele secundare și riscurile a tot ce înseamnă asta. Dacă vor atinge poziția râvnită, vor întâlni acolo persoane care-și vor folosi la rândul lor puterea în defavoarea lor.

Taurii-pot avea magnetism în a-și susține ideile și filozofiile de viață, manipulând prin asta pe alții și îndreptându-se astfel spre un fanatism pentru care în viitor pot plăti scump.

Gemenii-există tentația de a gestiona în folos propriu banii altora, de a abuza de forțe oculte, de a insistă în a-i spiona pe alții ori de a pândi pentru a-și însuși averea cuiva.

Racii-vor avea tendința să se lase atrași în parteneriate alături oameni întunecați și imorali, care cândva le pot face rău. Să își unească oficial destinele cu astfel de persoane conduce la lipsa acută de iubire și suferință mare .

Leii-se pot revoltă împotriva oricăror sarcini și responsibilitati care nu le convin, pot crea discordie la locul de muncă, se pot fofila de la îndeplinirea obligațiilor din fișa postului, se pot implică în relații intime cu colegii ori își pot neglija problemele de sanatate

Fecioare-se alimentează dorința de a fi apreciat și a se recunoaște talentele nativului, precum și invidia față de performanțele și realizările celorlalți. Copiilor li s-ar putea reproșa sacrificiile pe care părintele le-a făcut ori se va juca la cacealma…. suferința provocată altuia se va plăti scump.

Balante- energiile negative pot afecta relațiile cu unul din părinți, mai curând cu mama, iar detașarea dureroasă ori chiar abandonul se vor afla în lumina reflectoarelor.Altă tendința ar fi aceea de a ieși la lumina secrete de familie .

Scorpioni- nu veți fi feriți de bârfe, conversații îndoielnice și mijloace obscure de a afla informații prin orice cai pentru a le utiliza apoi cu scopuri imorale.Atenție însă și la zvonurile pe care voi le răspândiți deoarece ele ar afecta grav pe alții !

Sagetatori-setea de a câștiga avere poate deveni obsedantă, iar modalitatea de a face e bani secretă și imorală.În plus, se știe că banul ajunge să îți stăpânească mințile și să complice existențele deoarece, cu cât ai, cu atât dorești mai mult.

Capricorni- energiile se îndreaptă spre corp, minte și caracter. Unii pot experimenta conflicte violente cu părintele masculin, alții pot deveni obiectul unei pasiuni obsesive, alții vor dori să se îmbrace în ținute cernite, iar alții vor aborda subiecte tabu.

Varsatori- nimic mai fals decât tendința de a ignora oamenii și a deveni orbiți de propriile voastre iluzii ! Atât de convinși de puterea voastră și de siguranța că „cineva acolo va iubește mereu și vă apară” ați fi, încât riscați să deveniți victime, să fiți abuzați, să vă pierdeți reputatia .

Pesti- veți fi sensibili la nedreptățile din jur , puteți fi catalogați ca niște ciudați doar pentru faptul că simțiți și gândiți altfel, veți declanșa invidii în asociațiile cărora le sunteți membri sau voi înșivă o să dezvoltați gelozie față de cineva din grup.

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 98