Spitalul de Urgență din Ploiești va avea dotări ca în occident

0
1119

Cu 8 milioane de euro, până la sfârșitul anului viitor, Spitalul de Urgență din Ploiești va . Deocamdată a fost dat în folosință etajul cinci al spitalului, acolo unde funcționează secția de cardiologie. Modernizarea a inclus pe lângă montarea de fluxuri de fluide la fiecare pat, înlocuirea mobilierului, a aparatelor de aer condiționat și a caloriferelor, și amenajarea de toalete modern în fiecare salon.

Pacienții au fost deja mutați în modernele saloane și au început și lucrările la etajul patru, acolo unde funcționează secția de interne. Pacienții de aici vor fi relocați in perioada desfășurării lucrărilor, la alte etaje ale unității sanitare.

Acum rămâne de văzut și cât vor păstra pacienții și aparținătorii noile dotări ale spitalului. Conducerea unității spitalicești spune că de multe ori găsesc grupurile sanitare vandalizate, pereții din saloane murdari și găuriți sau cearceafurile rupte.

Anul viitor vor demara și lucrările de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului. Mare parte din cele 3 milioane de euro, la cât se ridică investiția, vor fi asigurate din finanțare europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 + = 57