Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu în Sala Municipală de Sport Buzău

0
1652
sursa foto: sport.ro

Sărbătoare fotbalistică la sfârșitul acestei săptămâni la Râmnicu Sărat! Vineri este programat derby-ul județului Buzău dintre CSM Râmnicu Sărat și Metalul Buzău, iar de la ora 18.00 la Sala Municipală de Sport se va desfășura un meci demonstrativ între foste glorii ale fotbalului românesc, pe teren urmând să intre Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu. Sâmbată dimineața va avea loc preselecția destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, din cadrul campaniei ,,Perfomanța Are Viitor,,.

În etapa a X-a, din Liga a III-a, CSM Râmnicu Sărat va juca pe teren propriu, în derby-ul județului Buzău, cu Metalul Buzău. Cele mai bune echipe ale județului, singurele participante în fotbalul profesionist se vor întâlni mâine într-un meci care se anunță a fi foarte disputat. Ambele formații vin după evoluții bune și își doresc să facă o partidă bună, pentru a-și adjudeca cele trei puncte puse în joc. Meciul dintre CSM Râmnicu Sărat și Metalul Buzău va începe la ora 15.00.

De la ora 18.00 la Sala Municipală de Sport se va desfășura un meci demonstrativ. Foste glorii ale fotbalului românesc, precum Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu vor înfrunta foste glorii ale Olimpiei. Sâmbătă de dimineață, în cadrul campaniei ,,Perfomanța Are Viitor,, va avea loc preselecția destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani. Aceștia sunt așteptați, începând cu ora 9.00 pe terenul ,,Victoria,, de lângă unitatea militară pentru a-și demonstra talentul cu mingea. Cei mai buni 2 fotbaliști din cadrul preselecției se vor alătura echipei ,, Perfomanța Are Viitor,, și vor merge în stagii de pregătire la Centrul Național de la Mogoșoaia și la Barcelona.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =