ÎNCĂ O CAMPANIE

0
1425

Sterilizarea este o măsură necesară pentru reducerea numărului de maidanezi de pe străzi. O spun și reprezentanții asociației de protecția animalelor ,,Câini Fericiți,, din Râmnicu Sărat, care în parteneriat cu Primăria, vor desfășura o nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor. Cetățenii sunt îndemnați să se programeze pentru sterilizarea animalelor, medicii veterinari urmând să facă operații chiar acest weekend.

În ultimii șase ani, asociația de protecția animalelor ,,Câini Fericiți,, în parteneriat cu Primăria Râmnicu Sărat,, a desfășurat campanii de sterilizare, în care au fost operați peste 1.500 de câini atât de pe străzi, cât și din gospodăriile oamenilor. Cea de-a doua campanie din acest an va fi organizată în zilele de 28-29 octombrie, perioadă în care cetățenii își vor putea steriliza gratuit câinii și pisicile.

Oamenii care locuiesc la curte sunt îndemnați să fie responsabili și să spună stop înmulțirii câinilor nedoriți. Pentru a-ți steriliza animalele gratuit aceștia trebuie doar să ia legătura cu reprezentanții asociației ,,Câinii Fericiți,, sau cu cei ai serviciului de ecarisaj.

Fondurile asociației acoperă aproximativ 90 de operații și sunt asigurate de o fundație din Olanda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =