Filme noi la cinema 3D Râmnicu Sărat

0
4398

 

Noi filme la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 20-26 octombrie! Iubitorii de film se vor putea bucura de producții de calitate precum ,,Geostorm: Pericol Global,, și ,,Mother!,,. La cinematograf vor rula și super-animațiile ,,My Little Poney:The Movie,, și ,,The Swan Princess: Royally Undercover,,.

Sâmbătă si duminică de la orele 11:50 si 16. 00, spectatorii pot urmari animația, 2D, dublată în limba română ,,My Little Poney:The Movie,,.

Tot în weekend, de la ora 14:00, iubitorii de film se pot bucura de animația 2 D, dublată în limba română ,,The Swan Princess: Royally Undercover,,.

În fiecare zi de luni a săptămânii cinematograful este închis, însă în restul zilelor, de la ora 18.10, este programat filmul ,,Mother!,,, un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu, scris și regizat de Darren Aronofsky, în care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer.

Zilnic, de la ora 20.45 va rula și pelicula ,,Geostorm: Pericol Global,,. Filmul prezintă situația în care, după o serie de dezastre naturale, care puneau în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul.

Prețul unui bilet la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat este de 15 lei la producțiile 3D, 10 lei la cele 2 D și pentru copii. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17,30, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 11,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 + = 48