APEL PENTRU DARIA

0
1452

Un apel disperat vine de la Constanța: mama unei fetite de 6 ani, foarte bolnavă, are nevoie de ajutor ca s-o opereze în Germania. Nu are bani destui și, mai mult decât atât, urmează să fie și evacuată din garsoniera în care locuiește.

La 6 ani nu merge la şcoală şi tânjeşte să aibă o prietenă. Singura prietena îi este mama, care îi ţine loc si de colegi şi familie. Daria Ştefania a avut ghinionul să se nască cu o malformaţie care o ţine departe de o viaţă normală, iar, ca şi cum nu ar fi fost suficient, medicii constănţeni au descoperit că micuţa de 6 ani are şi o tumoră pe creier. Mama ei este disperată, pentru că nu are bani să o opereze.

Viața nu i-a zâmbit prea mult Nicoletei, însă își ia puterea de a merge mai departe. Nicoleta și-a crescut copila singură, pentru că tatăl Dariei nu s-a interesat de ea. Micuța de doar șase ani are mari probleme de sănătate: o tumoare pe creier și un picior cu malformație, iar singura soluție pentru ca fetița să se facă bine este drumul spre o clinică din Germania. Pentru a face acest lucru, Nicoleta are nevoie de o sumă mare de bani.

Femeia s-a angajat ca agent de pază și o vreme a mers la muncă alături de copilul bolnav, asta până ce firma la care lucra a dat-o afară.

Garsoniera în care stau cu chirie cele două, mamă și fiică, este plină de mucegai, iar instalația electrică este defectă. Dar și de aici trebuie să plece în următoarele zece zile. Așa că au mare nevoie de sprijinul și ajutorul nostru, al tuturor. Cei care vor să facă un bine o pot suna direct pe Nicoleta la numărul de telefon 0726.903.312 sau sa doneze bani în contul bancar Marcu Nicoleta Claudia – BRD Constanta-RO20BRDE140SV64485991400

Le-ar prinde bine câteva hăinuțe pentru micuța de șase ani, dar și bani pentru intervențiile chirurgicale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 91