Horoscop 20-26 octombrie

0
2800

Berbec-posibil ca săptămâna să fie una în care guvernează confuzia. Nu ştii prea bine ce vrei, încotro să mergi şi cum să procedezi. Trebuie să conştientizezi de cât si ce eşti în stare, pentru a nu te întinde mai mult decât ţi-e plapumă.

Taur- ar trebui să acorzi mai multă atenţie sănătăţii tale pentru că ar putea apărea câteva probleme. Nu le ignora, tratează-le imediat ce apar pentru a evita complicaţiile!

Gemeni- dacă ai propria afacere, sugerez să accepţi colaborări sau chiar asocieri cu persoane care au mai făcut parte din viaţa ta şi în trecut. Nu te implica însă în investiţii riscante, ci ia-o pas cu pas!

Rac- o persoană din familie încearcă să te convingă să i te alături într-o lupta nedreaptă. Păstrează distanţă şi nu te implica în discuţii suspecte! Dacă îţi păstrezi demnitatea , vei avea de câştigat, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

Leu-lucrurile se schimbă şi chiar de nu reuşeşti să te stabilizezi bine ,nu trebuie să renunţi la lupta . Îndreaptă-ţi energia într-o singură direcţie şi vei putea să faci faţă provocărilor.

Fecioara- din punct de vedere financiar, nu prea te bucuri de o stabilitate la care tot visezi şi încă eşti dependent de alţii. În plus, există tendinţa de a cheltui pe petreceri ori a face investiţii din capriciu.

Balanţă- pe plan profesional, trebuie să colaborezi eficient cu membrii echipei, fiindcă nu vei face faţă singur. De asemenea, ar trebui să îţi dai seama dacă judecată ta este corectă şi ar fi bine să accepţi importanţa intuiţiei.

Scorpion- este indicat să înaintezi cu îndrăzneala către obiectivele stabilite, făcând mici pauze pentru a te odihni şi a-ţi reîncarca bateriile. Ar fi bine să ai totuşi pus la punct un plan de acţiune strategic.

Săgetător- s-ar putea că unii din anturaj să te provoace neintenţionat, iar un comportament agresiv din partea ta nu numai că ar fi contraproductiv, dar îţi poate face ţie mult rău.

Capricorn-s-ar putea să ai impresia că nu poţi ţine pasul aşa cum ar trebui cu tot ce se întâmplă la birou. Vei avea parte de un oarecare disconfort, dar sub nicio formă nu este cazul să te gândeşti la o schimbare în carieră.

Vărsător- încearcă să renunţi la vicii şi la unele trăsături negative pe care le cunoşti foarte bine. Trăsăturile negative sunt cele care te trag în jos şi îşi fac de cap , fiind sursa tuturor necazurilor .

Peşti- toată lumea va vrea ceva de la tine, fie că este vorba de şefi, colegi, parteneri ori subordonaţi. Extraordinar este că vei avea suficiente resurse pentru a le oferi tuturor ceea ce au nevoie.

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 77