Florin Busuioc, Adelaida Zamfira și Gheorghe Ifrim vor juca pe scena Centrului Cultural Florica Cristoforeanu din Râmnicu Sărat

0
2289

Florin Busuioc, Adelaida Zamfira și Gheorghe Ifrim, actori „fideli” comediilor de calitate, joacă săptămâna viitoare la Râmnicu Sărat! Sala de spectacole a Centrului Cultural va găzdui prima piesă de teatru, după ce a fost complet reabilitată. Cei trei îndrăgiți actori vor putea fi văzuți în piesa ,,Fidelitate,,, un spectacol de la care nimeni nu va pleca dezamăgit.

Marți, 24 octombrie, iubitorii de teatru au ocazia să îi vadă, pe scena Centrului Cultural Florica Cristoforeanu, pe actorii Florin Busuioc, Adelaida Zamfira și Gheorghe Ifrim, în comedia „Fidelitate”, de Chazz Palminteri, regia lui Dragoș Câmpan. Piesa „Fidelitate” este amuzant scrisă ca situație, cu lovituri de teatru spectaculoase, cu replici pline de umor și cu personaje bine construite.

În relația unui cuplu de oameni avuți – Maggie (Adelaida Zamfira) și Jack (Florin Busuioc) ajunsă într-un impas, intervine un ucigaș plătit, Tony (Gheorghe Ifrim) și el cu probleme psihologice.  Acțiunea, conflictele, sunt dibaci expuse dramatic cu savoare comică. Autorul se dovedește că știe a scrie comedii cu motivare psihologică în relații și subtile trimiterii spre actualitatea curentă.

“Fidelitate” este un spectacol de la care nimeni nu poate pleca dezamăgit. De la regizor, scenograf până la cei trei interpreți de excepție, “Fidelitate” ne arată că teatrul independent activează consecvent cultural, fără sofisticări derizorii de imagine, fiind direct în comunicarea cu haz a unor “fotografii” desprinse din actualitatea zilelor noastre. Spectacolul ,,Fidelitate!,, programat marți 24 octombrie, va începe la ora 19.00, în sala Centrului Cultural, din Râmnicu Sărat. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, prețul unuia fiind de 50 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 26