TERENURI PIERDUTE

0
1108

10 familii de tineri, din Râmnicu Sărat au pierdut terenurile pentru case, pentru că nu au demarat lucrările de construcţie a locuinţelor în termenul prevăzut de lege!

În ultimii ani Primăria Râmnicu Sărat a oferit gratuit tinerilor mai multe parcele pentru a-şi construi o locuinţă. Potrivit legii, aceştia trebuiau să obţină autorizaţia de construire şi să înceapă lucrările la case, în termen de 1 an. Din diferite motive, 10 dintre cei care au obţinut un astfel de teren nu au respectat acest termen.   În ultima şedinţă, Consiliul Municipal a aprobat în unanimitate retragerea dreptului de folosinţă gratuită asupra parcelelor atribuite în iulie 2016 .

În perioada următoare, parcelele de teren, din cartierele Extindere Bariera Focşani, Bariera Focşani şi Extindere Slam Râmnic, rămase libere vor fi atribuite altor persoane, care doresc să-şi construiască o locuinţă. Principalul motiv pentru care tinerii nu reuşesc să-şi ridice locuinţe pe terenurile primite gratuit de la Primărie este lipsa banilor. O altă cauză care îi determină pe mulţi dintre ei să renunţe la aceste parcele de teren este faptul că în zona Bariera Focşani reţeaua de energie electrică este realizată doar în proporţie de 30 la sutî.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =