Horoscop 13-19 octombrie

0
2631

Berbec- va trebui să vă oferiţi sentimentele cuiva din apropiere, inclusiv partenerului de cuplu. Veţi fi fericiţi în viaţa personală doar dacă nu vă idealizaţi partenerul şi îl iubiţi şi apreciaţi exact aşa cum este, nu cum vreţi voi să fie şi cum îl înzestraţi în visele voastre.

Taur-responsabilităţile curg în continuare şi, vă place, nu vă place trebuie să le faceţi faţă. Vă sfătuiesc să lucraţi în echipă, chiar şi acasă, cu membrii familiei. Altfel, vă încărcaţi prea mult şi vă epuizaţi.

Gemeni-n-ar fi exclus ca o lună care a început acceptabil, să fie transformată acum în câmp de lupta şi asta pentru că nu aţi ştiut să ţineţi cont şi de ceilalţi, să îi respectaţi pe cei de lângă voi. Aţi riscat să aruncaţi cu vorbe ca pietrele, în loc să vă folosiţi farmecul conversaţional şi să vă faceţi plăcuţi.

Rac-Venus ajunge în domiciliu şi casa voastră devine locul unde vă simţiţi cel mai bine, iar dacă mai aduceţi şi îmbunătăţiri acolo , e perfect. Nu excludeţi însă faptul că puteţi privi cu nostalgie la o relaţie din trecut, că veţi avea tendinţa de a o reface şi nu ştiu dacă ideea e strălucită…ea nu s-a rupt atunci degeaba.

Leu-cu Venus într-o casă a dialogului , aşteptaţi-vă la mesaje plăcute urechilor voastre,mai puţin acelea care vor avea ca temă banii . Eliberaţi-vă de modele perimate de gândire care nu duc nicăieri,dar şi de conversaţiile sau interlocutorii care vă ţin pe loc!

Fecioara-datorii, credite, impozite şi moşteniri se află la vedere. Controlaţi-vă reacţiile emoţionale,încercaţi să îi ajutaţi pe alţii dar puneţi-vă şi întrebări asupra cui merită şi cui nu generozitatea voastră!

Balanţă- zona Scorpionului care se va activă pas cu pas cuprinde sectorul financiar pentru voi, în aşa fel încât vine o perioadă în care banul o să vă dea securitatea emoţională…iar atunci când nu e ,vă va dezechilibra.

Scorpion-e o perioada potrivită să fiţi singuri, să lucraţi liniştiţi şi retraşi la proiectele voastre, fără a vă distrage atenţia colegii care nu ar aduce altceva în viaţa voastră decât pierdere de timp. De asemenea, vă sfătuiesc să nu călătoriţi în această perioadă !

Săgetător-aglomeraţia planetară din casă prietenilor, susţinătorilor ,grupurilor la care aţi aderat sau chiar viselor şi idealurilor pe care vi le doriţi atinse, precum şi formarea fazei de Luna Nouă tot acolo,provoacă evenimente giratoare şi neaşteptate.

Capricorn-zona profesională continuă să rămână în prim plan şi dacă n-ar fi Uranus în joc, aş putea spune că lucrurile merg spre o avansare. Aşteptaţi-vă aşadar la schimbări bruşte şi rapide acolo! Nu-i exclus ca ceea ce se petrece acum să aibă legătură cu ceva întâmplat prin luna aprilie.

Vărsător-călătoriile la mare distanţă,rezolvări de acte în străinătate, evenimente legate de studiile şi cursurile superioare, teorii şi filozofii de viaţă , toate acestea vor fi încurajate de planetele din Balanţă.

Peşti-atenţia se îndreaptă spre casa finanţelor în comun cu alţii, a taxele, a împrumuturilor bancare sau banilor obţinuţi dintr-un divorţ ori în instanţa. Prezenţa uraniană în ecuaţie vine cu varianta de a apela la un intermediar să vă rezolvaţi problemele .

HOROSCOP REALIZAT DE SKAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + = 16