Aplicație pentru o viață mai ușoară

0
1935

Doi vrânceni au creat o aplicație pentru telefon care îi ajută pe utilizatori să aibă acces la informații despre orice, într-un singur loc.

Aurelian Ivan și George Neacșu au lucrat timp de trei ani la aplicație și după ultimele teste este în sfârșit funcțională. App ul adună într-un loc mai multe aplicații și este o metodă ideală pentru antreprenori și chiar pentru instituțiile publice să se pomoveze. Tot ce trebuie să facă este să încarce toate informațiile, fotografii sau filmulețe în categoria de care aparțin și apoi devin vizibili pentru toți utilizatorii. Aplicația poate ține locul și hărților pentru că odată încărcată o adresă vei fi direcționat către ea.

 ”Orice firmă, instituţie publică, orice editură care vrea să comunice mai uşor  şi direct cu utilizatorul adaugă un obiect, fie un interviu în cazul editurii cu scriitorul care a făcut acea lucrare, fie o instituţie publică vrea să îşi promoveze oraşul cu toate obiectivele turistice” a declarant Aurelian Ivan pentru Digi 24.

Un alt lucru foarte util este că noul app poate deveni pe viitor cel mai bun prieten al turiștilor. Cei doi creatori deja au încărcat pentru orașul Focșani filmulețe de prezentare la fiecare monument istoric și poate fi văzut de oricine.

Aplicaţia funcţionează cu coduri QR care sunt generate de aplicaţie şi apoi descărcate de firme sau instituţii pentru a putea fi lipite oriunde. Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată de oricine în telefon. Ea funţionează atât pe telefoanele cu Android cât şi pe cele cu iOS.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 65