FILME DE CALITATE

0
1625

 

Noi surprize la Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, în săptămâna 6-12 octombrie! Cinefilii se vor putea bucura de filme de calitate precum ,,Cum să faci ca s-o desfaci?,, și ,,Vânătorul de recompense 2049,,. La cinematograf va rula și animația 3D ,,Familia Monstrulescu,,. Prețul unui bilet este de doar 15 lei pentru producțiile 3D, iar pentru cele 2D și copii 10 lei.

În perioada 6-12 octombrie, Cinema 3D, din Râmnicu Sărat, a pregatit noi surprize pentru cinefili. Spectatorii pot urmari animația, 3D, dublată în limba română ,,Familia Monstrulescu,,. În weekend, de la ora 16:10, va rula filmul ,,Octav,, cel mai așteptat film românesc al anului. În regia lui Sergiu Ioan Celebidachi și produs de soția sa, Adela Vrînceanu Celebidachi, acesta îi aduce în prim-plan pe actorii Marcel Iureș și Victor Rebengiuc, dar și pe tinerii Eric Aradits și Alessia Tofan.

În fiecare zi de luni cinematograful este închis, însă în restul zilelor, de la ora 18.00, este programată producția ,,Cum să faci ca s-o desfaci?,,, o comedie romantică modernă cu Reese Winterspoon în rolul lui Alice Kinney. Aceasta se desparte de soțul ei și începe o viață nouă la Los Angeles, împreună cu cele două fetițe ale ei.

Zilnic, de la ora 20,30  va rula și pelicula 3D ,,Vânătorul de recompense 2049,,.  Acțiunea are loc la 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Prețul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sărat este de 15 lei la productiile 3D, 10 lei la cele 2 D și pentru copii. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17,30, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 11,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 42 = 43