ANIMALE CRESCUTE DIN GUNOAIE

0
1216

Descoperire macabră a polițiștilor locali din Buzău, chiar  lângă oraș: leşuri şi schelete de animale provenite din sacrificări dar şi gunoaie cât cuprinde. Resturile proveneau de la o crescătorie de animale improvizată de un buzoian chiar pe domeniul public.

Crescătoria de porci, vaci şi oi a fost improvizată de buzoian la marginea oraşului, pe un teren de pe domeniul public. Acolo a ridicat mai multe anexe şi l-a împrejmuit cu gard de plasă sudată. Bărbatul îşi hrănea porcii cu leşuri de animale dintr-o groapă infectă aflată în apropiere.

Polițiști locali din Buzău, reprezentanți ai Gărzii de Mediu, inspectori de la DSV și Direcția de Sănătate Publică Buzău, au descoperit în ferma improvizată două gropi, în care se aflau abandonate deșeuri din plastic și folie, urme de cauciucuri arse, oase, schelete de animale provenite din sacrificări, reziduuri din materiale de construcții și gunoi de grajd.

Polițiștii locali i-au aplicat bărbatului 4 sancțiuni a căror valoare se ridică la peste 2.400 de lei.

În perioada următoare, controalele poliţiştilor locali din Buzău se vor concentra pe verificările autorizațiilor de construcţii la anexe gospodăresti dar şi imprejurul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 + = 45