Horoscop 6-12 octombrie

0
4298

 

Berbec-făcând referire la viaţa profesională, dacă lucraţi la o companie mare, bugetul dvs. va începe să crească în mod semnificativ imediat odată cu creşterea firmei . Dacă sunteţi implicati în propria afacere, vă puteţi aştepta la schimbări plăcute în starea dvs. financiară.

Taur-plictiseala şi monotonia pot pătrunde în viaţa profesională . Încercaţi să găsiţi ceva nou în sarcinile zilnice ,ca de exemplu, puteţi învaţa modalităţi inovatoare de lucru, puteţi schimba interiorul la birou sau puteţi găsi persoane din echipa dvs. cu care să puteţi comunica zilnic.

Gemeni-profesional, nu se produc schimbări fundamentale. Vă veţi ocupa de îndatoririle voastre oficiale şi veţi realiza brusc că aceste sarcini vă aduc bucurie şi satisfacţie. Acest sentiment va fi intensificat odată ce vi se va aloca o nouă sarcina de „educare” a unora dintre noii colegi.

Rac-O mulţime de evenimente interesante se petrec în zona profesională. Viaţa dvs. echilibrată va înceta după o întâlnire cu un vechi prieten. Această persoană vă va spune cum s-a transformat proiectul personal într-o întreprindere complet funcţională în toate detaliile posibile .

Leu- dacă sunteţi singuri, la începutul unei noi relaţii romantice, o a treia persoană poate apărea brusc în viaţa voastră . Dacă sunteţi căsătoriţi, principalul motiv de îngrijorare se va dovedi a fi schimbarea neplăcută în comportamentul partenerului dvs. de căsătorie

Fecioara-Marte şi Venus continuă să vă traverseze semnul ,accentuând o energie combinată creativă ori chiar romantică. Profitaţi de avantajele, forţa şi determinarea pe care Marte le acordă în mod frecvent pentru a vă ajuta să faceţi o mulţime de lucruri, chiar dacă aceasta înseamnă că vă e mai bine să lucraţi independent!

Balanţă-Să vă asteaptati ca în această săptămâna să se contureze unele evoluţii pozitive , mai ales pentru aceia care sunt subalterni. Veţi putea să vă deplasaţi câţiva paşi pe scara succesului , însă punerea în aplicare a obiectivului dvs. principal va rămâne o problemă mare. Starea finanţelor va provoca şi mai multă nelinişte.

Scorpion-sosesc primele roade ale investiţiei, pe care le-aţi făcut în trecut, profitul începe să vină, şi chiar se va dovedi mult mai mare decât v-aţi aşteptat. Nu este surprinzător însă faptul că nu veţi putea să vă opriţi de la o serie de achiziţii inutile!

Săgetător-profesional, va fi destul de dificil pentru aceia angajaţi să-şi stabilească sarcinile legate de carieră şi muncă acum. Lipsa profesionalismului, pe care aţi exercitat-o în trecutul recent, se va întoarce împotriva dvs., exact la momentul cel mai nepotrivit.

Capricorn- va fi dificil să vă concentraţi asupra vieţii personale .Persoanele pe care le-aţi considerat alături de dvs. se vor comporta distant . Nu veţi fi ocoliţi de zvonurile urâte , de bârfe care, odată începute, aduc duşmani secreţi.

Vărsător-unii nativi vor prefera singurătatea, nu de alta dar viaţa le e deja plină şi activă, iar alţii să fie pregătiţi de o nouă relaţie romantică destul de înceată ,mai curând puritană şi platonică la început.

Peşti- dacă altădată aţi fost consideraţi liant dintre membrii familiei, iar partenerul dvs. a fost considerat doar un „membru susţinător”, de data asta se modifică poziţiile. De acum încolo, va trebui să fiţi mulţumiţi cu îndeplinirea unui rol de sprijin.

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 + = 88