O NOUĂ LINIE DE TRANSPRT URBAN

0
1086

Veste bună pentru locuitorii comunei Vadu Pașii, aflată în apropeierea municipiului Buzău. În curând, autobuzele societății de transport urban Trans-Bus Buzău vor circula și în comuna lor. Și asta după ce localitatea din apropierea municipiului Buzău a fost inclusă în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Buzău – Mărăcineni.

După ani și ani de așteptare, locuitorii comunei Vadu Pașii vor avea posibilitatea să se deplaseze în orasul Buzău cu autobuzele societății de transport urban Trans-Bus. Consiliului Local Municipal Buzău a aprobat, săptămâna trecutaă, includerea comunei Vadu Pașii în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău – Mărăcineni”, adică primul pas către demersul inițiat de autorități pentru introducerea transportului public urban și în comuna învecinată municipiului Buzău.

Responsabilii Primăriei Buzău spun că în maximum două săptămâni, autobuzele Trans-Bus vor ajunge și la Vadu Pașii.

Deocamdata nu s-a stabilit traseul pentru noua linie Buzău – Vadu Pașii, însă cert este că mijloacele de transport ale Trans-Bus vor traversa toate satele comunei, până în localitatea Stăncești. Comuna Vadu Pașii numără peste 10.000 de locuitori, aproximativ 2.000 dintre aceștia venind zilnic la Buzău, la serviciu sau școală. În următorii ani, oficialii Primăriei Buzău intenționează ca autobuzele Trans Bus să efectueze transport public de călători spre toate comunele învecinate Buzăului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =