S-A SINUCIS ÎN SUBSOLUL BLOCULUI

0
907

Gest șocant al unui militar în vârstă de 40 de ani din Buzău. Acesta și-a pus capăt zilelor în subsolul blocului în care locuia. Cel care l-a găsit a fost chiar socrul acestuia. Militarul era căsătorit și avea o fetiță de 5 ani. Polițiștii și procurorii militari vor cerceta acest caz pentru a stabili cauzele în care s-a produs decesul.

Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă seară. Potrivit familei, militarul plecase în beci să aducă ceva de acolo, și nu s-a mai întors. Socrul lui a fost cel care a plecat după el. Când a intrat în beci omul a a avut un șoc. L-a găsit pe ginerele său fără suflare. Vecinii sunt șocați de tragedia care a avut loc chiar în blocul lor, mai ales că aveau numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului. În jurul morții militarului se nasc diverse ipoteze. Prima dintre acestea ia în calcul o suprasolicitare venită din zona profesională. Socrul decedatului – militar și el – a mărturisit că, în ultima perioadă, acesta se plângea din ce în ce mai des de presiunile de la serviciu. Chiar și așa, bărbatul dezaprobă gestul ginerelui său.

Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță. Era încadrat la Batalionul 47 Comunicaţii şi Informatică „General Nicolae Petrescu”din Buzau, unitate din care făcea parte și Mădălin Stoica, militarul ucis în Afganistan în urmă cu două săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =