6 CASE AFECTATE DE INCENDIU

0
330

Şase locuinţe din Sectorul 5 al Capitalei au fost cuprinse, azi-noapte, pe o suprafaţă de 800 metri pătraţi, de un incendiu puternic. Pompierii au intervenit cu 13 autospeciale reuşind să lichideze flăcările după aproape 6 ore. Din fericire nu au existat victime omeneşti, însă 3 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală.

Pompierii IDU Bucuresti-Ilfov au fost sesizati azi-noapte in jurul orei 00.30, sa intervina la un incendiu pe strada Delureni din Sectorul 5 al Capitalei. Iniţial, au fost trimise la locul intervenţiei trei autospeciale de stingere, o autoscară, Descarcerarea şi o ambulanţă SMURD. La ajungerea primelor echipaje, incendiul se manifesta însă cu flacără violentă şi degajări mari de fum, astfel că a fost nevoie de suplimentarea echipajelor, ajungându-se la un total de 13 autospeciale de stingere, trei descarcerări, o autoscară şi două ambulanţe SMURD.

Au fost afectate şase proprietăţi pe o suprafaţă de 800 metri pătraţi, iar trei persoane au avut nevoie de asistenţă medicală ca urmare a unor atacuri de panică. Cele trei persoane au refuzat însă transportul la spital.Incendiul a fost stins după aproximativ şase ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here