DEMOLARE PENTRU SIGURANȚĂ

0
1040

Copiii din Constanţa nu vor mai avea unde să se joace. Reprezentanţii Primăriei au început demolarea locurilor de joacă, după ce micuţii au fost în pericol să se rănească. Jocurile vechi, balansoarele pline de cuie, scândurile rupte şi leagănele defecte, vor fi schimbate cu altele noi. Decizia a fost luată de Administraţia Locală, la scurt timp după ce comisarii OPC au început să facă presiuni pentru soluţionarea problemelor.

Cele 66 de locuri de joacă, vechi de peste 10 ani, care puneau în pericol copiii din Constanţa, sunt pe cale să dispară. Administraţia locală a început demolarea lor, după ce un copil s-a rănit. În urma lor, au rămas bolovani. Până acum, locurile de joacă prezentau un pericol major din cauza toboganelor sparte, leagănelor defecte şi a balansoarelor pline de cuie.

Administraţia Locală promite că locurile de joacă vor fi reabilitate, deşi oamenii se tem că în locul acestora se vor face parcări sau chiar blocuri. Întreaga investiţie pentru noile jocuri se va realiza cu bani de la bugetul local.

Decizia demolării şi reabilitării locurilor de joacă a fost luată de reprezentanţii Primăriei, după ce comisarii OPC Constanţa au făcut mai multe presiuni pentru protecţia copiilor.

Totodată, reprezentanţii Primăriei, care nu au participat la niciun dialog cu reprezentanţii OPC, susţin că, de fapt, investiţia era programată încă vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 60