INVESTIȚE IMPORTANTĂ

0
1337

 

Investiție importantă în localitatea buzoiană Podgoria! În curând, oamenii se vor putea bucura de o rețea de canalizare ce va prelua apa menajeră din gospodării. Proiectul depus de autorități la Ministerul Dezvoltării a fost aprobat, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost deja semnat. Execuția rețelei de canalizare va începe chiar în această toamnă.

Localitatea buzoiană Podgoria se află la doar câțiva kilometri de municipiul Râmnicu Sărat. Sătenii de aici beneficiază de o rețea de alimentare cu apă, însă nu și de una de canalizare. Este și motivul pentru care autoritățile au realizat un proiect pe care l-au depus la Ministerul Dezvoltării, iar marți au semnat Ordinul de începere a lucrărilor la sistemul de canalizare.

“Lucrările vor începe din cartierul viilor, din zona în care va fi instalată stația de epurare undeva pe Valea Râmnicului, și vor continua până în Podgoria. Sper ca în maxim 2, 3 săptămâni să înceapă lucrarea.” a spus Marius Chiru, primar Podgoria.

Lucrările de realizarea a rețelei de canalizare se vor întinde și pe perioada anului viitor, ceea ce va îngreuna circulația pe drumul dintre Podgoria și Râmnicu Sărat. Autoritățile cer sătenilor să dea dovadă de înțelegere deoarece investiția este în folosul tuturor.

“Pentru o perioadă de timp oamenii vor avea pe șoseaua DC120 un discomfort însă trebuia să realizăm acest lucru. După canalizare sperăm să câștigăm un alt proiect de reabilitare și a acestui drum.”  a adăugat Marius Chiru, primar Podgoria.

Autoritățile din Podgoria au în plan și extinderea rețelei de alimentare cu apă, prin realizarea unui  nou foraj și a unui nou bazin pentru stocarea apei, dat fiind faptul că în perioada verii au fost înregistrate probleme legate de furnizarea acesteia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 62