VERNISAJ ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE

0
1223

Eveniment cultural de excepție în zi de sărbătoare, la Rm. Sărat! La Muzeul Municipal a avut loc vernisajul expoziției „Mari preoți duhovnici ai României” a pictorului Paul Mecet. Evenimentul a fost prezentat de către scriitorul George Călin, ambasador cultural al Romaniei la ONU, iar lucrările i-au impresionat pe toți cei care au participat la vernisaj.

Acesta este mesajul prin care artistul Paul Mecet a oferit participanților la vernisaj posibilitatea de a patrunde într-o altă lume. O lume plină de liniște, frumos și creativitate.

“Artistul Paul Mecet va invita sa evadați alături de el din cotidian si sa lăsați pentru câteva clipe spatiul grăbit din metropola Bucureștiului pentru a pătrunde intr-o alta lume, cea artistica unde veti fii înconjurați de liniște, frumos si creativitate, toate acestea la un loc, transpuse intr-o serie de lucrări variate care va îmbie la emotii, trăiri si gânduri bune, orientate către frumos dar variate in funcție de personalitatea diferită a fiecăruia dintre noi. Picturile sunt bucăți de arta personală a creatorului lor insa au menirea de a reda fiecărui admirator o emoție aparte căci fiecare privim lumea in mod diferit si tocmai asta este frumusețea artei. Lasati-va simțurile sa exploreze arta si bucurați-vă privirea pentru ca fara sa va dați seama va veți fericii sufletul !” se arată în mesajul postat de o pagină de socializare.

Deschiderea vernisajului „Mari preoți duhovnici ai României”, a pictorului Paul Mecet, a avut loc joi, de Ziua Crucii, la Muzeul Municipal din Rm. Sărat. Autorul lucrărilor recunoaște că până acum 5 ani pictura a fost pentru el doar un hobby. Din momentul în care a început să facă ceea ce îi place cu pasiune, roadele muncii sale nu au întârziat să apară. Paul Mecet își dorește ca toți cei care vin la expozițiile sale să se bucure de frumusețea lucrărilor, realizate cu multă muncă și migală.

Evenimentul de la Muzeul Municipal din Rm. Sărat a fost prezentat de către scriitorul George Călin, ambasador cultural al Romaniei la ONU.

Expoziția „Mari preoți duhovnici ai României” va rămâne deschisă până pe 30 septembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 17