Noi surprize pentru cinefili

0
1220

Cinema 3D Râmnicu Sărat a pregătit noi surprize pentru cinefili! Și în această săptămână, aceștia se vor putea bucura de universul filmelor de calitate, alături de  proiecțiile: Renegades-Renegatii și IT!

La cinematograf vor rula și două super-animații, dublate în limba română: în varianta 3D: The Nut Job 2:  Goana după alune și The Jungle Bunch Patrula Junglei,  în varianta 2 D. Prețul unui bilet este de doar 15 lei pentru producțiile 3D, iar pentru cele 2D și copii 10 lei.

În perioada 8-14 septembrie, Cinema 3D, din Rânicu Sărat, propune noi surprize pentru cinefili.  Sâmbătă și duminică de la ora 12,00,  aceștia pot urmări animația, 3D, dublată în limba română,  The Nut Job 2, iar de la orele 14.00  și 16.10 este programată animația The Jungle Bunch- Patrula Junglei. În fiecare zi de luni a sîptîmânii cinematograful este închis, însî în restul zilelor, de la ora 18.30, este programat filmul Renegades- Renegaţii. Producția prezintă povestea unei echipe de pușcași marini americani aflată în misiune într-o Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept.

Zilnic, de la ora 20.45 va rula și pelicula  IT,  care  are la bază romanul omonim al lui Stephen King și care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori.

Pretul unui bilet la Cinema 3D, din Rm. Sărat este de 15 lei la producțiile 3D, 10 lei la cele 2 D și pentru copii. Biletele se pot cumpăra de la casieria, din incinta cinematografului, deschisă zilnic începând cu ora 17,30, iar sâmbăta și duminica începând cu ora 11,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 49