Horoscop 8 – 14 septembrie

0
3148

Berbec- mãriti şansele de a va ocupă şi dezvolta o profesiune ce implicã mari calitãţi intelectuale sau care sã aibã legãturi cu tehnica de calcul ori comerţul. Puteţi fi excesiv de critici în comunicare, lipsindu-va abilitatea de a îmbrãcă în cuvinte frumoase ceea ce e urgent de spus.

Taur- va manifestaţi într-un mod teatral, atractiv şi puternic, exact ca un bun actor. Dispuneţi însă de o mare fortã de creaţie, şi n-ar fi rău dacă v-aţi manifesta talentele de mentor şi profesor, sfătuindu-I pe alţii.

Gemeni- aveţi posibilitatea de a lucra la domiciliu sau chiar de a învãta foarte mult acasã. Deşi Mercur aduce dialoguri inteligente , de data asta el va fi tăios,impulsiv şi de un nivel superficial.

Rac- va este stimulată activitatea mentalã , adunaţi informaţii, iar ce aţi asimilat va trebui să demonstraţi că ştiţi, că va exprimaţi ideile fluent şi că daţi dovadã de talent de orator. Este nevoie de efort să deschideţi piaţa dacă activaţi în comerţ sau publicitate.

Leu-posedaţi un adevãraţ talent de a nãscoci noi modalitãţi pentru a câştiga bani, nu neapãraţ din muncă  fizicã, ci mai ales din mintea voastră. Nevoia te învaţă. E nevoie să va concentrati bine asupra afacerilor , să fiţi buni organizatori ca să nu pierdeţi.

Fecioara-în situaţiile în care veţi fi puşi, trebuie să daţi dovadă de o memorie bunã, de putere de adaptare, de inteligentã subtilã, de capacitate de învãtare şi de foarte multã putere de convingere. Există tendinţa ca raţionamentele voastre să fie subiective şi egoiste.

Balanţă-deciziile vi se bazeazã pe instinct, nu neapãraţ pe logicã şi asta nu va e mereu favorabil. Încercaţi sã ţineţi secrete ideile şi să nu le faceţi cunoscute decât persoanelor demne de încredere!  Sunteţi tipicari şi va rătăciţi printre detalii.

Scorpion- învăţaţi de asta dată să acceptaţi o gamã largã de opinii ale celorlalţi, dând dovadã de o mare adaptabilitate şi tolerantã în plan mental! Oricât de original şi neobişnuit va e felul de a gândi şi judeca, sunteţi greu de înţeles de oameni.

Săgetător- atenţia să va fie canalizată spre carieră, căci acolo aveţi probleme de gândit şi rezolvat . Planificaţi-va atent o strategie pentru a putea atinge nivelul propus! Lăsaţi acum grijile inutile despre reputaţie şi responsabilităţi!

Capricorn- mintea vi se transformă în mari viziuni, gânduri, şi idealurile. Sunteţi deschişi la extinderea bazei de cunoştinţe şi de comunicaţii  Din sau Cu cineva de departe. Manifestaţi un interes deosebit pentru studii superioare ori fatã de domeniile abstracte şi elevate.

Vărsător- cu o minte profundã, deveniţi capabili sã percepeţi cele mai adânci înţelesuri şi subînţelesuri, să înţelegeţi totul dintr-o singurã privire, şi atunci nu mai aveţi nevoie sã trageţi prea mult de limbã pe cineva pentru a descoperi un adevãr.

Peşti- menţineţi o bunã comunicare cu partenerul de viatã, pentru a vi se arata şansă de a lucra împreunã la un proiect benefic ! Cântăriţi împreună avantajele şi dezavantajele fiecărei variante,  luând în considerare şi nevoile altora !

HOROSCOP REALIZAT DE LORENA ALICE SKAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 59