DEBUT PE TEREN PROPRIU

0
1057

Federaţia Română de Rugby a anunţat programul următorului sezon al Diviziei A, a doua ligă valorică a ţării la rugby. Sport Club Municipal “Gloria” Buzău va debuta pe teren propriu, pe 30 septembrie, în faţa formaţiei RCM Galaţi.

Sport Club Municipal “Gloria Buzău”, noua echipă de rugby a Buzăului, şi-a aflat programul viitorului sezon al ligii a doua. Noua ediţie a Diviziei Naţionale de Seniori va începe pe 30 septembrie, dată la care jucătorii pregătiţi de Costică Merşoiu vor întâlni formaţia Rugby Club Municipal Galaţi. Partida se va disputa pe stadionul “Şerban Ghica” din Parcul Tineretului. În cea de-a doua etapă, programată ă săptămână mai tarziu, rugbiştii buzoieni se vor deplasa în Ardeal, pentru jocul cu CSUAV Arad.

În sezonul 2017 – 2018, liga a doua are în componenţă 8 echipe, iar la final, primele patru vor continua în play-off, iar ultimele patru, în play-out. Se va păstra sistemul din ediţia precedentă, când, în play-off, s-au disputat semifinale între locurile 1-4 şi 2-3, iar în play-out, între locurile 5-8 şi 6-7.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =