Marcel Ciolacu ministru interimar

0
1301

Buzoianul Marcel Ciolacu a fost desemnat de către premierul Mihai Tudose să preia, cu titlul de interimat, funcţia de ministru al apărării, după demisia surpinzătoare, de marți, a lui Adrian Tutuianu. Ciolacu este unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea, făcând parte din cercul de apropiați ai acestuia.

Marcel Ciolacu este noua propunere de ministru al Apărării, după demisia de marți a lui Adrian Țuțuianu. Premierul Mihai Tudose a anunțat că pentru desemnarea lui Ciolacu la Apărare a discutat atât cu Liviu Dragnea, cât și cu președintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu, în vârstă de 50 de ani, deține funcția de vicepremier al Cabinetului Tudose. A urmat cursuri postuniversitare în domeniul securității și apărării naționale, la Colegiul Național de Apărare București, în perioda 2008-2009, și s-a înscris în 2014 și la doctorat la Academia SRI.

Deputatul Ion-Marcel Ciolacu este membru fondator al PSD Buzău, filială pe care o conduce din 2015. De profesie jurist, Ciolacu s-a specializat ulterior în administrație publică locală, finalizând o serie de programe educaționale postuniversitare. Prima funcție publică deținută de acesta a fost cea de prefect interimar, în noiembrie-decembrie 2005, după care a devenit, pe rând, director al Urbis Serv și viceprimar al municipiului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 77