O copilă de 6 ani a sfârsit aseară arsă de vie în rulota cu care venise la mare împreună cu familia

0
1118
Sursa foto: Arhivă

 

O nouă tragedie zguduie orașul Constanța. O copilă de 6 ani a sfârsit aseară arsă de vie în rulota cu care venise la mare împreună cu părinții și cu fratele ei. Nici intervenția localnicilor și nici a pompierilor nu au mai putut să o salveze pe fetiță care a rămas captivă în rulotă. Părinții și fratele ei au ajuns la spital cu arsuri, însă medicii spun că vor supraviețui. Acum polițiștii trebuie să afle de unde a porinit incendiul și cum a fost posibilă o astfel de tragedie.

 

Era trecut de ora 8 seara când s-a dat alarma la 112.  O rulotă luase foc la intrarea în stațiunea Mamaia. Oamenii spun că au auzit o bubuitura și în câteva secunde mașina s-a transformat într-un cerc de foc.

A durat doar câteva zeci de secunde până când rulota s-a făcut scrum. Din ea au reușit să iasă în ultima clipă doi adulți, soț și soție și un băiețel. A rămas captivă în interior o fetiță de 6 ani, care din păcate, nu a mai putut fi salvată.

La fața locului au sosit imediat trei autospeciale de pompieri și mai multe echipaje de la ambulanță. Părinții și băiatul au fost transportați de urgență la spital. Atât bărbatul cât și femeia au suferit arsuri pe 20, respectiv 40 la sută, din suprafața corpului. Copilul era doar speriat.

Dupa lichidarea incendiului misiunea a fost preluată de polițiști. Trupul fetitei a fost transportat la morgă pentru necropsie, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

26 + = 30