Horoscop săptămânal (4-7 septembrie)

0
1406

Berbec-emoţiile interioare vor fi intense , cu atât mai mult cu cât şi Luna Plină accentuează acest sector. Nu încercaţi să vă luptaţi cu ele,şi nici nu încercaţi să le neglijaţi! Acordaţi-le atenţie, concentraţi-vă asupra lor şi vedeţi ce vă transmit.

Taur-zonele sentimentale,ale vieţii sociale, dar şi un vis care speraţi să se împlinească, cred că vor avea impact . Nu fiţi aşa de creduli ,căci visul poate fi o utopie, iar prietenii ,nici aceştia nu sunt toţi oameni de încredere.

Gemeni- nu merg toate chiar aşa cum aţi dori şi nu-i exclus să fiţi nevoiţi să căutaţi alte metode, alte variante, alte proiecte cu care să echilibraţi nişte lucruri care nu depind de voi, ci mai curând de sfera socială, dar care vă dezavantajează şi vă debusolează.

Rac-veţi avea o perioadă foarte aglomerată, cu multe documente de completat, mailuri de scris şi drumuri de făcut .Se duce în schimb pe apa sâmbetei timpul vostru de odihnă, relaxare şi chiar distracţie, iar asta nu e tocmai ok.

Leu- referitor la partea romantică a vieţii, fiţi precauţi să vă luaţi angajamente , oricâte oportunităţi aveţi; de fapt nu ar fi înţelept să luaţi decizii importante în dragoste până la sfârşitul lunii . Aveţi deja multe pe farfurie şi ar trebui să evitaţi să complicaţi lucrurile.

Fecioara-veţi fi curioşi, veţi întâlni numeroase piese de puzzle şi provocări interesante în carieră, relaţii, sănătate şi mod de viaţă. Dorinţa naturală de a învaţa şi a afla mai multe, vă duce la descoperiri interesante şi la tot felul de circumstanţe în care o să vă aflaţi.

Balanţă- greşelile din trecut parcă vă fac să vă simţiţi vinovaţi , mai ales dacă nu aţi fost niciodată prinşi. Este timpul să vă recunoaşteţi şi să plătiţi cu bună ştiinţă pentru ele, pentru ceea ce aţi făcut,căci doar aşa vă liniştiţi, abia după ce curăţaţi.

Scorpion- sunteţi preocupaţi de carieră ,aveţi idei la locul de muncă şi veţi crea mai multe oportunităţi pentru dvs., nu doar acum,ci pe tot parcursul lunii . Cu toate acestea, mai multe oportunităţi înseamnă că implică mai multă muncă şi mai multă responsabilitate.

Săgetător- veţi avea o perioadă foarte productivă la serviciu, iar această creştere a productivităţii va duce şi la o creştere financiară . Deşi este întotdeauna plăcut să ai nişte fonduri suplimentare, va trebui să cheltuiţi cu înţelepciune.

Capricorn- pentru a atinge obiectivele şi pentru a depăşi obstacolele, va trebui să vă bazaţi pe sprijinul şi îndrumarea altora. Când ai sprijin, ai şi mai multe succese. Succesul în carieră şi sprijinul emoţional va fac să va simţiţi bine şi sănătoşi.

Vărsător- va trebui să lucraţi la abilităţile de comunicare dacă doriţi să beneficiaţi de o bună dezvoltare profesională. Trebuie să vă puteţi spune în mod clar ideile, astfel încât acestea să fie înţelese de colegii dvs,. şi mai trebuie să învăţaţi să negociaţi.

Peşti- veţi fi carismatici, veţi emana magnetism,iar acest lucru vă face remarcaţi de cei din jur. În relaţie simţiţi un sentiment mai mare de legătură cu partenerul , devenind mai ataşaţi de acesta. La serviciu aveţi muncă grea de dus şi n-ar fi exclus să lipsiţi familia de bucuria prezenţei voastre acasă.

HOROSCOP REALIZAT DE LORINA ALICE SKAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 76 = 86