Geta Burducea a revenit la șefia Inspectoratului Școlar Județean Buzău

0
336

Geta Burducea  este,  începând de luni 4 septembrie, noul inspector școlar general în judeţul Buzău. Acesta a fost  delegată  să conducă institutia până la organizarea unui nou concurs. Fosta şefă a inspectoratului, Florina Stoian, a fost demisă printr-un ordin emis la jumătatea lunii august de către Ministerul Educației.

Geta  Burducea  a fost nominalizată în urma unei selecții organizate de Ministerul Educatiei să revină  la șefia institușiei până la organizarea unui nou concurs. Cinci persoane și-ar fi trimis CV-urile spre analiză, însă doar al acesteia a fost a fost acceptat. Fosta şefă a inspectoratului şcolar, Florina Stoian, a fost demisă printr-un ordin emis la jumătatea lunii august de catre Ministerul Educației.  Stoian a dat insa în judecată conducerea ministerului, considerând demiterea sa un abuz.

Geta Burducea nu este străină de ce înseamnă activitatea de la vârful Inspectoratului Școlar Buzău,  întrucât ea s-a aflat și în trecut pe funcții de conducere. A fost inspector școlar pentru învățământul primar în perioada 2006-2010, apoi inspector general adjunct în perioada 2012- 2014, când a fost numită, cu delegație, inspector școlar general, pana în 2016. Acesta ea va conduce Inspectoratul Şcolar Buzău, cu delegație, până la organizarea unui nou concurs.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ