DUEL DECISIV

0
1297
Sursa foto: frf.ro

Echipa Naţională de fotbal a României de va evolua în această seară împotriva Muntenegrului, în deplasare, într-un meci contând pentru grupa a E din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. Pentru naţionala antrenată de Christoph Daum, victoria este obligatorie pentru a mai păstra năcar matematic şanse pentru a prinde locul 2, care ar putea duce la baraj. Tricolorii au efectuat aseară antenamentul oficial.

Tricolorii vor întâlni  astăzi, de la ora 21:45, la Podgorica, echipa Muntenegrului, într-o partidă contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Echipa națională ajuns în Muntenegru ieri, la orele prânzului, şi a susținut antrenamentul oficial pe stadionul din Podgorica, cu începere de la ora 19:00, ora locală.  Ședința de pregătire a durat aproximativ o oră și la ea au participat toți cei 22 de jucători pe care Christoph Daum îi are la dispoziție în Muntenegru.

Victoria este obligatorie pentru tricolori pentru a mai păstra măcar matematic şanse pentru a prinde locul 2, care ar putea duce la baraj. Totodată, Victoria este obligatorie şi pentru gazdele, care, în cazul unui eşec în faţa echipei noastre, ar pierde locul 2 în dauna Danemarcei.

În precedenta întâlnire dintre cele două selecționate, în septembrie 2016, rezultatul a fost egal, scor 1-1.

Tot în această seară, în grupa din care face parte România, se mai dispută meciurile Armenia – Danemarca şi Polonia – Kazahstan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 19