CSM Bucureşti victorie în Supercupă

0
1107

Campioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a câştigat, duminică, Supercupa României, primul trofeu al sezonului 2017-2018, după ce a învins formaţia SCM Craiova, cu scorul de 33-19. Partida de duminică, prima oficială pentru cele două echipe în acest sezon, a marcat şi revenirea după patru ani sub culorile unui club românesc a Cristinei Neagu.

Aşa cum era de aşteptat, CSM Bucureşti s-a impus fără prea mari emoţii în confruntarea cu SCM Craiova, scor 33-19. Partida de duminică, prima oficială pentru cele două echipe în acest sezon, a marcat şi revenirea după patru ani sub culorile unui club românesc a Cristinei Neagu, declarată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 şi 2016.

Cele două echipe s-au înfruntat sezonul trecut şi în finala Cupei României, câştigată tot de formaţia din Capitală. Tot sezonul trecut, CSM Bucureşti a obţinut şi Supercupa.

În urmă cu o săptămână, la masculin, Supercupa României a revenit, în premieră, echipei HC Dobrogea Sud, care a dispus de campioana en-titre, Dinamo Bucureşti, cu scorul de 28-27.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 + = 79