Un nou sens giratoriu va fi construit pe Drumul European 85, în apropiere de muncipiul Buzău

0
1437

Pentru evitarea accidentelor rutiere, autoritățile doresc lărgirea carsabilului şi adăugarea unei benzi suplimentare pe Drumul European 85, la intersecția cu  localitatea Florica. O schimbare importantă și pentru traficul din judeţul Buzău.

Lucrările pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecţia situată pe drumul European 85, în dreptul societatii Autorola, vor incepe in primăvăra anului viitor. Autorităţile   buzoiene au decis să amenajeze acest sens giratoriu datorită numeroaselor accidente rutiere care au loc la intersecţia cu drumul judeţean Mărăcineni – Robeasca. Investiția va fi realizată de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

O altă schimbare importantă în traficul din judeţul Buzău, are loc tot pe Drumul European 85, la Florica, o altă zonă unde au loc frecvent accidente de circulație. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău au anunţat că în acel punct se vor face lucrări de lărgire a carsabilului şi adăugarea unei benzi suplimentare.

Autoritățile au în vedere pentru anul viitor și  drumul județean Buzău – Vadu Pașii – Săgeata – Robeasca – limită cu județul Brăila, care va fi reabilitat cu fonduri europene. Reprezentanții Consiliului Județean Buzău speră, ca în curând, să începă lucrări de modernizare și pe tronsonul de drum județean Buzău – Mărăcineni – Săpoca – Cernătești – Beceni – Vintilă Vodă, pe o lungime de 37 de kilometri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 51