Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

0
1175

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizat din Buzău şi Ploieşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 6 percheziţii pe raza judeţului Buzău, la locuinţele mai multor membri ai unei grupări specializate în trafic de droguri de risc.

 La data de 24 august, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Buzău şi Ploieşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, la persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 38 de ani, bănuite de cultivarea şi comercializarea plantelor de cannabis.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2015 –  august 2017, cei în cauză ar fi procurat şi cultivat mai multe plante de cannabis pe care le-ar fi valorificat şi oferit spre vânzare, pe raza judeţului Buzău.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe plante de cannabis, două grindere pentru tocat materia vegetală, două cântare electronice şi 5 telefoane mobile.

Şase persoane au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău.

Faţă de o persoană, în vârstă de 33 ani, instanţa de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de alte două a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţişti din cadrul S.C.C.O. Buzău, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

26 + = 28