Spitalul Județean de Urgență Buzău face noi angajări

0
1498

Cea mai mare unitate sanitară din județ caută asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, dar și personal TESA: referenți, funcționari, administrator, șofer și muncitor. Concursurile pentru cele 22 de posturi vor avea loc în lunile septembrie și octombrie.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău funcţionează cu personal insuficient de mai mulți ani. Secţiile duc lipsă atât de medici și asistente, cât şi de brancardieri, îngrijitoare şi personal administrativ. Pentru a reduce deficitul de personal, unitatea sanitară va organiza un nou concurs pentru ocuparea posturilor vacante. Luna viitoare, Spitalul Judetean Buzău scoate la concurs 14 posturi de asistent medical, infirmieră și îngrijitoare, toate pentru Sectia UPU-SMURD.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 26 septembrie, în timp ce interviul va fi susținut pe 2 octombrie. Examenul constă într-o probă scrisă și una practică, iar la fiecare dintre acestea, candidatii trebuie să obțină cel putin 50 de puncte din 100 posibile pentru a fi declarați admiși. Tot luna viitoare, vor fi scoase la concurs opt posturi, de data aceasta pentru sectorul administrativ al institiuției. Concursul va avea loc pe 21 septembrie.

Persoanele interesate de ocuparea unuia din cele 22 de posturi vacante pot depune dosarele la secretariatul comisiei de concurs din cadrul serviciului de Resurse Umane a Spitalului Județean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 7