Sorin Grindeanu poate primi o nouă funcție publică

0
1105

O decizie asupra unei funcții publice ce i-ar putea fi oferită lui Sorin Grindeanu va fi luată săptămâna viitoare. Cel puțin asa a afirmat premierul Mihai Tudose. Acesta spune că a atât el cât și într-o echipă de partid au purtat discuții cu Sorin Grindeanu în acest sens.

„Da, am vorbit la nivel și personal, și politic și într-o echipă de partid, fiindcă totuși Sorin Grindeanu a fost premierul României șase luni de zile… cu un bagaj de informații acum și cu o experiență care pot fi folosite pentru România. Și, da, avem o discuție în acest sens cu domnia sa. E o discuție destul avansată, așteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este o într-o deplasare cu familia, și cred că la începutul săptămânii îl vom așeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru țară „, a declarat Mihai Tudose, joi seară, la Antena 3.

Premierul a fost întrebat dacă a avut o discuție cu Sorin Grindeanu, pornind de la informațiile vehiculate în presă potrivit cărora fostului premier i s-ar fi oferit un post de diplomat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =