NOI PROIECTE PENTRU TINERI

0
1126

Acțiunile tinerilor sunt susținute la Rm. Sărat cu noi fonduri europene! Zilele acestea, în plină sărbătoare a municipiului, veștile bune au venit cu aplomb: două proiecte au fost aprobate și vor primi finanțare în valoare de peste 70.000 de euro. Proiectul „Rm. Sărat – model al dezvoltării durabile”, primul de acest fel din județul Buzău, a obținut locul 1 pe țară, în cadrul programului Erasmus Plus.

Proiectul ,,Find your competences and use them “ a fost depus la termenul de 26 aprilie, având ca aplicant Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” din Rm.Sarat. Zilele acestea, a venit și răspunsul mult așteptat: proiectul a fost aprobat cu 71,5 puncte, ocupând poziția 22 din 234 de proiecte depuse în cadrul Programului Erasmus Plus, K.A. 1 – Mobilități ale tinerilor. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

Și proiectul „Rm. Sărat – model al dezvoltării durabile”, primul din judetul Buzău de acest fel, a fost aprobat. Acesta a obținut locul 1 pe țară, în cadrul K.A.3 – Dialog structurat. Proiectul a acumulat 83 de puncte din 100 și Râmnicul va intra în cadrul select al comunităților care au o strategie pentru sectorul de tineret.

Acțiunile pentru realizarea Strategiei de Tineret a Municipiului Rm. Sarat vor începe chiar din luna septembrie, implementarea proiectului având ca scop unirea tuturor factorilor care pot aduce un plus activităților de tineret din oraș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 46