Direcția de Asistență Socială a Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman” va reduce din personal

0
1428
foto cu caracter ilustrativ

Odată cu trecerea în subordinea Direcției de Asistență Socială a Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman” vor avea loc și restructurări de personal. Aproape jumatăte dintre angajații și-ar putea pierde slujba, deoarece azilul nu va mai puteA efectua serviciile de îngrijire la domiciliul bătrânilor.

După includerea tuturor serviciilor sociale în cadrul Direcției de Asistență Socială Buzău, Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice „Alexandru Marghiloman”  din Buzău își va pierde personalitatea juridică, începand cu 1 septembrie. Astfel, azilul nu va mai putea efectua serviciile de îngrijire la domiciliul bătrânilor. În aceste condiții, cei 38 de angajați îi vor avea în grija doar pe cei 40 de bătrâni găzduiți de Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice.

O organigramă suprasaturată este și la Centrul de Urgență de zi și de noapte pentru Oamenii fără adăpost din municipiul Buzău. Aici, 15 angajați au grijă, din primăvară pînă la începutul iernii, de cel mult tot atâția beneficiari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 29 = 37