Noi treceri de pietoni semaforizate

0
1346

Trecerile de pietoni de pe strada Frăsinet, din Buzău, vor deveni în cel mai scurt timp unele semaforizate. Această hotărâre a fost luată în urma evenimente ce au avut loc în ultima perioadă.

Semafoare cu buton vor fi montate pe strada Frăsinet, loc în care au avut loc 2 accidente grave în ultima săptămână. Decizia a fost luată luni în cadrul comisiei de securitate rutieră a municipiului Buzău.

Trecerile de pietoni din zona marilor centre comerciale au pus probleme în ultima perioadă, mai multe personae fiind accidentate.

Săptămâna trecută Andra Jugănaru în vârstă de de 51 de ani a fost accidentată de un tânăr șofer de 23 de ani din Buzău. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, miercuri seară, iar la doar câteva zile distanță, o altă femeie, în vârstă de 62 de ani a fost accidentată de o mașină la volanul căreia se afla un buzoian în vârstă de 76 de ani.

Andra Jugănaru a încetat din viață luni noapte. În ultimele zile a fost în comă și a respirat doar cu ajutorul aparatelor. Mirela Jugănaru era angajată a Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău. Ea lasă în urmă un soț și două fiice, de 21 și 23 de ani, ambele studente în București. Andra Jugănaru lucra la Stațiunii de Cercetare Legumicolă Buzău în cadrul Departamentului de marketing și la efectuarea de măsurători și observații la plante pentru obținerea de noi soiuri în cadrul Laboratorului de ameliorare și conservarea biodiversității.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + = 25