Horoscop

0
1440

Berbec – dacă sunteţi dornici să întâlniţi iubirea , acceptaţi ieşirile cu prietenii căci nu ştiţi ce se iveşte ! Nu va trebui să încercaţi prea mult pentru a atrage atenţia cuiva interesant. Dacă sunteţi într-o relaţie, vă veţi bucura la maxim de beneficiile şi frumuseţea ei.
Taur – eclipsa de soare se formează în sectorul relaţiei cu unul din membrii familiei sau chiar îşi va extinde energiile spre domiciliul vostru.Orice discuţie apărută acolo acum câtva timp, va trece la o nouă etapă, odată cu apariţia unor veşti surpriză.
Gemeni- ştiri şi veşti utile pentru următoarele luni, aşa că, bine-ar fi să luaţi aminte la cele mai neînsemnate informaţii care se perindă pe la urechile voastre! Probabil că unele dintre ele vor fi oferite de prietenii voştri sau aveţi un susţinător înfocat care vă întinde o mâna.

Rac- o nouă sursă de venit se îndreaptă spre voi ,iar ca să beneficiaţi de ceea ce vi se oferă, va trebui să renunţaţi la o alta pe care o deţineaţi până în prezent.Ori asta înseamnă că, pentru moment, e posibil să fiţi concediaţi. Daţi dovadă de flexibilitate mai mare căci vine ceva mai bun!

Leu- eclipsa chiar pe semnul vostru deschide uşi noi, uşi blocate altădată.Nu sunteţi însă feriţi de probleme din străinătate, de tensiuni în relaţiile internaţionale, de călătorii îndepărtate, de educaţie şi studii sau de probleme juridice.

Fecioara- secretele şi lucrurile pe care le faceţi în spatele scenei, acelea pe care încă nu sunteţi pregătiţi să le dezvăluiţi în public, vor fi subiectul următoarei eclipse solare.Dacă aveţi probleme vechi de sănătate, ar fi bine să consultaţi un terapeut pentru a rezolva ceea ce v-a tulburat.

Balanţă- eclipsa aduce noi oportunităţi prin oameni şi evenimente care se vor petrece,prin vise la care veţi aspira ori prin grupuri la care veţi adera. Urmăriţi aşadar ce se întâmplă ,cu cine vă întâlniţi, unde mergeţi!

Scorpion- totul vine cu o recunoştere, în sfârşit, a meritelor voastre pe plan social sau profesional. Se va încheia ceva,un proiect, o carieră, o relaţie subaltern-şef, iar toate astea vor deschide o nouă cale cu un mai mare potenţial.

Săgetător-vă schimbaţi ideile şi filozofiile de viaţă, modificaţi ordinea priorităţilor,lucru esenţial pentru dezvoltarea voastră, găsiţi alte modele de urmat sau chiar găsiţi metode extraordinare să îi convingeţi pe alţii să accepte modul vostru de gândire şi înţelegere.

Capricorn-acţiunile ar putea fi îndreptate spre zona financiară ori de proprietăţi provenite de la alţii,din bănci, poate spre banii pe care îi deţineţi cu soţul / soţia sau cu colegul de camera ,precum şi spre modul în care gestionaţi acest aranjament.

Vărsător- veţi fi pe punctul de a vă angaja într-o nouă relaţie de parteneriat, fie că e de afaceri, fie că e de dragoste. Aspectele ar fi mai bune pentru partea profesională decât sentimentală, nu de alta dar s-ar putea ca în a două variantă, persoana să fie sub nivelul vostru .

Peşti-casa proiectelor în lucru, a locului în care vă desfăşuraţi activitatea, dar şi a regimului obisnuit de viaţă , este cea care sugerează ca atenţia să se îndrepte într-acolo. Dacă se va ivi o problema de sănătate , să nu o neglijaţi! Ea nu va fi majoră, dar va necesita un tratament şi un regim mai special.

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 10