Accident Bălăceanu. 6 răniți.

0
1999

 

Un grav accident rutier a avut loc miercuri după-amiază, în apropierea localității buzoiene Bălăceanu. Șase persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Cauza accidentului: un șofer de 20 de ani care a pătruns pe contrasens.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, pe Drumul Județean 220, în apropierea comunei buzoiene Bălăceanu. Șoferul unui autoturism, care venea dinspre Rm. Sărat, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o altă mașină care circula regulamentar. Martorii spun că tânărul de la volan ar fi încercat să evite o căruța care i-a ieșit în cale.

În urma impactului violent șase persoane, printre care și un copil, au fost rănite. Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a scoate victimele din mașini, acestea fiind apoi transportate la Spitalul Municipal Rm. Sărat.

Tânărul de 20 de ani din Rm. Sărat, care a pătruns pe constrasens, mergea cu familia la bunicii săi din localitatea buzoiana Bălăceanu, pentru a-și sărbători ziua de naștere. Polițiștii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + = 9