Aida Parascan, o vară plină de show-uri culinare

0
1417

Aida Parascan, o vară plină de show-uri culinare, ateliere de gastronomie ușoară și fun cooking, cu un gând pozitiv în suflet și-n inimă:

“Eu aleg să fiu, nu să apar!”

Mastercheful a savurat din plin sezonul acesta în cadrul unor seminarii, evenimente și ateliere gastronomice, bifând zeci de experiențe culinare de top. Fie că a învățat copiii să savureze înghețata doar din fructe, fără adaos de zahăr sau a gătit rapid și gustos cu oale minune, buzoianca și-a păstrat până la capăt zâmbetul pe buze și a făcut din orice meniu o artă. Pe unde a impresionat cu cele două mâini dibace fericita mămică a trei copii și cum va promova în continuare mâncarea sănătoasă Aida Parascan, aflăm și noi acum, în cadrul înterviului realizat pentru săptămânalul nostru.

Silvia BUNICĂ: Experiențe culinare de top sezonul acesta, cum a devenit numele tău asociat cu cel al unui brad de lux în domeniul gătitului rapid și sănătos?

Aida PARASCAN: Nici nu mai știu cum a început, cert este că experiențele culinare alături de câteva dintre femeile de succes ale României au fost grozave.!!!! Mulțumesc din tot sufletul pentru timpul petrecut alături de ele și pentru că m-au ales să fiu alături de ele! Chiar weekendul trecut, Alina Dumitru (PR Manager Zepter Romania) a susținut un seminar despre viața sănătoasă și produsele lor cu prilejul taberei de Business Sumer Camp by NAKED. După prezentarea generală, antreprenoarele de succes prezente la eveniment au participat un show culinar al cărei mândră protagonistă am fost. Totul a ieșit super, a fost o experiență de vis. Și mă bucur enorm că numele meu figurază acum alături de un brand cu renume mondial, dar mai ales ce militează pentru sănătate și rapiditate în bucătărie.

S.B.: Cu același brand ai lucrat și cu copii, cum i-ai convins pe cei mici că sănătatea primează, nu gustul?

A.P. : A fost un pic mai greu la această vârstă, pentru că, la prima ediție a evenimentului „Școala de Cooking Zepter”, dintr-un total de 30 de copii, 15 erau de opinie că înghețata, doar din fructe, fără adaos de zahar, nu este bună. La sfârșit, jumătate din aceștia și-au schimbat părerea și absolut toți mi-au spus la final că vor să devina Chef Bucătari. Eu spun că i-am cucerit și i-am convins și la capitolul meniurile sînătoae, adică paste cu legume și frigărui cu legume, așa că misiunea merge mai departe.

 

S.B.: Cum a simțit femeia din tine experinețele acestea, cum te descurci fiind și femeie de succes, și mamă, și mastechef, mai ai timp să simți că obosești ?

A.P.: Totul este perfect așa cum este. Așa gândesc și îmi spun că sunt unde este bine pentru mine să fiu. Prin orice furtună sau binecuvântare aș trece singură întrebare pe care mi-o adresez este: „ce am de învățat eu din asta? cât de bogat sunt ?“ . Și asta se măsoară în cât de multe zâmbete pot număra în jurul meu, în cât de multă alinare pot aduce oamenilor, în cât de multe lucruri am de învățat și cât pot fi de ajutor celorlalți. Rămân mereu cu ceea ce sun .Om.  Eu aleg să fiu, nu să apar. Și mai am o vorbă : fii precum apa …. Înțelege natura lucrurilor și nu li te împotrivi…. plutește și curgi o dată cu Ea ….Ceea ce „ai” nu este al tău, tot ceea ce îți este dat ( lucruri, oameni) le-ai primit împrumut pentru a te ajuta să te descoperi pe tine și sa îți faci misiunea pe Pământ. Detașează-te, pentru că atunci când „pierzi” un lucru să nu te pierzi pe tine care de fapt ești Totul. O vară frumoasă și sănătoasă în continuare!

Paginărealizată de SILVIA BUNICĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 69