Horoscop 11-17 august

0
3964

Berbec-iubirea, expresia creativă, divertismentul şi plăcerea sunt cele mai importante teme din viaţa voastră. Însă datorită impactului cu energiile puternice ale planetei Marte , este posibil să trebuiască să vă redefiniţi opţiunile şi să vă gândiţi şi la ceilalţi.

Taur- perioada va necesita mai multă grijă pentru sănătate, vitalitate şi creştere a imunităţii organismului. Veţi avea, de asemenea, mai mult interes în planurile dvs. pentru a urma o dietă ,un tratament de detoxifiere, pentru a face puţin sport, pentru că toate vă vor ajută să vă menţineţi starea într-o formă perfectă. Atleţii şi sportivii se vor descurca bine în domeniile lor de excelenţă.

Gemeni-trăsăturile şi energiile planetare actuale nu sunt benefice pentru carieră şi pentru viaţa voastră profesională. Progresul la locul de muncă va fi lent , iar mediul de lucru va fi stresant , cu o grămadă de probleme. Influenţa lui Mercur retrograd ar putea genera întârzieri în dezvoltarea şi progresul afacerilor.

Rac-casă,relaţia cu familia,viaţă de familie vor fi preocupările săptămânii . Apropiaţii voştri au nevoie de mai multă susţinere, voi trebuie să munciţi poate mai mult ca să asiguraţi şi necesităţile lor sau poate chiar vi se va reproşa că nu cotizati suficient la cheltuielile lor.

Leu-apar situaţii în care sunteţi nevoiţi să călătoriţi cu trenul ori dacă o faceţi cu autoturismul vor fi şi prietenii însoţitorii voştri. Aceia care studiază pot avea tangenţe cu străinătatea.Indiferent de situaţiile în care veţi fi puşi, bazaţi-vă doar pe înţelepciunea voastră în alegeri şi eventual lăsaţi-i pe alţii să vă urmeze.

Fecioara-din punct de vedere financiar sau al afacerilor, se pare că lucrurile nu stau tocmai în favoarea voastră acum. Dacă aveţi în minte planificări pentru noi acţiuni în domeniu, vă sfătuiesc să amânaţi lucrurile până luna viitoare, nu de alta dar situaţii şi evenimente vin şi vă dau peste cap.

Balanţă- carieră, şefii,un membru al familiei şi mult prea marea încredere fără suport în voi înşivă vă poate pune în dificultate. A nu răspunde provocărilor e cea mai bună cale pentru a evita tensiunile. În schimb, prietenii vă ajută, iar acceptarea noilor planuri ale celui de lângă voi, atenuează energiile.

Scorpion- se accentuează problemele izvorâte dintr-o greşită comunicare, din neînţelegerea de informaţii sau din proastele acţiuni şi intervenţii acolo unde nu este treaba voastră. Întâlnirile cu prietenii pot fi înşelătoare sau petrecerea pe care o alegeţi s-ar putea să nu fie cea mai nimerită.

Săgetător-Saturn bine aspectat în semnul vostru vă ajută să deveniţi mai responsabili cu viitorul vostru, să aveţi răbdare şi să depuneţi efort pas cu pas pentru atingerea obiectivelor. Iar acestea să aibă neapărat legătură cu cariera voastră şi cu învăţarea continuă.

Capricorn- o grămadă de griji capul vostru în ultima vreme se pot finaliza acum dacă sunteţi capabili să vă detaşaţi de ele şi să încheiaţi definitiv problemele cu trecutul, cu ceea ce acolo a devenit perimat şi depăşit.Nu-s excluse divergente de opinii cu fraţii voştri sau cu cineva din imediata voastră apropiere.

Vărsător-atenţionarea cea mai mare v-o fac pe sectorul sănătăţii. Acolo e axa cea mai sensibilă acum.Dar totul se poate regla schimbându-vă obiceiurile , eliminând toxinele , modificând regimul alimentar şi cel de viaţă, introducând în dietă mai multe legume şi nuci spre exemplu.

Peşti – dacă la vârstă asta aveţi calitatea de elevi, vi se schimbă profesorii, iar dacă aveţi calitatea de a fi voi înşişi mentorii cuiva ,fie chiar şi ai copiilor voştri, vă veţi modifica probabil metodele de predare. Poate că nu conştientizaţi aceste lucruri acum, dar în 2-3 luni o veţi face sigur.

 

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 25