0
4375

Horoscop 4-10 august

Berbec – Uranus vă uşurează dorinţele de a vă elibera şi scutura de un sistem financiar greoi , şi vă invită să vă odihniţi, să vă relaxaţi pentru a face pace cu voi înşivă. Atrag atenţia să vă feriţi de sacrificarea vieţii dvs. personale în favoarea cerinţelor profesionale .

Taur – eclipsa lunară poate marca sfârşitul unei funcţii sau a unei poziţii publice. În loc să vă faceţi griji cu privire la ceea ce va aduce viitorul, faceţi ceva plăcut cu timpul liber! Mergeţi într-o vacanţă care vă va ajuta să luaţi legătura cu partea dvs. spirituală.

Gemeni – deşi eclipsa nu vă implică în mod direct, ea va aduce în apropierea voastră veşti şi informaţii contradictorii despre alţii, multe de la drum, poate chiar din străinătate. Problemele cu un părinte ori cele din casă devin provocatoare .

Rac – va fi o uşurare să intraţi în rutină atunci când şeful va merge în vacanţă ori se transferă la alt departament . Aveţi tendinţa împrăştierii sentimentelor şi risipirii inimii cuiva care nu merită. Când vine vorba de parteneriate, ar trebui să primiţi la fel de mult pe cât daţi.

Leu – în loc să mergeţi într-o rundă de excursii, puteţi prefera să staţi acasă şi să vă bucuraţi de compania prietenilor şi de familie . În acelaşi timp, eclipsa lunară poate marca încheierea sănătoasă a unei relaţii sau colaborări.

Fecioara – careul între Jupiter şi Pluto încă face dificilă accesarea fondurilor şi sumelor de care aţi avea nevoie. Nu-i exclus să devină necesar să găsiţi o altă sursă de venit , căci aţi putea fi într-o perioadă de deficit bugetar.

Balanţă – viaţa personală câştigă stabilitate pentru că de fapt un partener de afaceri sau cel romantic nu se va mai simţi la fel de agitat ca şi în trecut. În cele din urmă, va fi posibil să se creeze o rutină liniştitoare ,cu o mai bună înţelegere..

Scorpion – oamenii vor fi în top cu critici şi plângeri pe umărul vostru sau, din contra, au adesea ceva să vă reproşeze. Voi staţi la pânda, aşa cum vă e felul, însă vă sfătuiesc să fiţi mai miloşi cu ei , să nu faceţi remarci dureroase şi să daţi lovituri fix în inimă .

Săgetător – eclipsa vine cu informaţii importante, permiţându-vă să finalizaţi o afacere. Indiferent dacă primiţi un diagnostic, primiţi documente oficiale sau vi se cere să continuaţi cu un loc de muncă, asiguraţi-vă că nu vă opuneţi evenimentelor.

Capricorn – atâta timp cât încă mai acţionează energii provenite din careul Jupiter-Pluto, nu vă forţaţi norocul . Solicitarea unor privilegii speciale sau încălcarea regulilor ar putea să vă aducă probleme profunde.

Vărsător – gândiţi înainte de a vorbi, de a semna documente, de a avea altercaţii cu aceia din imediata voastră apropiere,sortaţi-vă drumurile căci nu toate vor fi în beneficiul vostru! Aveţi grijă şi la sănătate, mai ales femeile!

Peşti – eclipsa lunară se formează în casă 12,o casă ascunsă şi de finaluri, şi aduce sfârşitul unei perioade de obscuritate, deschizând o cale mai luminoasă ca răspuns la contribuţiile dvs. Presupunând că aţi avut un rol important, el ar putea fi recompensat.

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =