Un bărbat a comis 31 de violuri pretinzând că este ginecolog

0
992

Un bărbat din Bucureşti a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru că, în timp ce pretindea că este ginecolog, ar fi comis 31 de violuri, 23 de fapte de agresiune sexuală, 48 de infracţiuni de violare a vieţii private şi fals material în înscrisuri oficiale.

În perioada 2016 – februarie 2017, Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, inculpatul le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuşi. Au fost identificate 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul inculpatului pentru susţinerea pretinsului examen de Medicina Muncii.

Când victimele veneau la cabinetul său, Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, dar şi medic ginecolog, calitate pe care nu a deţinut-o niciodată.

Bărbatul inventa o serie de probleme medicale ginecologice de natură să alarmeze victimele. În acest mod inculpatul îşi convingea victimele să suporte un pretins control ginecologic, sub pretextul aplicării unor metode revoluţionare de eliminare a problemelor astfel identificate, urmărind, în fapt, satisfacerea propriilor nevoi sexuale. Pretinsele controale ginecologice se desfăşurau în faţa mai multor camere video disimulate în cabinet, cu care inculpatul înregistra activităţile respective, făcându-şi o veritabilă arhivă de materiale pornografice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 68