Salvat, dar trimis la moarte

0
1027

Au crezut că salvează un biet câine rămas captiv pe insulița unui heleșteu din Buzău însă au regretat că au sunat la 112. La intervenția de salvare din Parcul Crâng pentru care veniseră inițial pompierii au ajuns și hingherii care nu au făcut altceva decât să transforme totul într-o dură operațiune de ecarisaj. Animalul a fost capturat cu un laț și târât în mașina care avea să îl transporte la padocul unde, cel mai probabil, va fi eutanasiat.

După ce au observat un câine cum rătăcea prin frunzișul insuliței din mijlocul heleșteului din Parcul Crâng din Buzău, câțiva trecători au decis să ceară ajutorul autorităților pentru salvarea animalului.

La operațiunea din Parcul Crâng, alături de pompieri au sosit și angajații serviciului de ecarisaj de la societatea Urbis Serv. Aceștia s-au împărțit în două echipe și, cu ajutorul a două hidrobiciclete, au decis să înconjoare insulița pentru a împinge animalul în brațele hingherilor. De pe margine, echipele erau ghidate de trecători.

Iubitorii de animale au observat însă lațul pregătit pentru prinderea câinelui și au facut apel la hingheri să acționeze cu milă.

Patrupedul împietrit de spaimă a fost urcat în mașina de ecarisaj, pentru a fi dus în padocul primăriei. Aici urmează să fie deparazitat, vaccinat și propus pentru adopție. Oamenii care au sunat la 112 au ajuns să regrete decizia după ce au aflat care este soarta câinelui, capturat într-un mod brutal, spun ei.

În cazul în care nu își va găsi stăpân, câinele va fi eutanasiat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 78