ACCIDENT SAU SINUCIDERE?

0
1565

 

Doi bătrâni – soț și soție – au fost loviți de tren la Eforie Sud: femeia a murit pe loc, iar bărbatul a fost luat cu elicopterul și dus la spital. S-a întamplat în locul unde turiștii traversează calea ferată ca să ajungă la plaja lacului Techirghiol și pare că imprudența a fost cauza tragediei. Mecanicul de locomotivă este convins însă că a fost sinucidere. Cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a salva viața femeii, fiind declarat decesul, în timp ce bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă.

Două ore a fost oprită circulația trenurilor către stațiuni. Călătorii au avut de așteptat în vagoane, până ce garnitura feroviară a putut să își continue drumul.

Poliția a preluat cercetările, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Zona în care s-a petrecut tragedia este intens circulată de către turiștii care vor să ajungă la băi pe malul lacului Techirghiol. Nu este un loc amenajat: Baile Reci ale orașului sunt mult mai departe, însă lumea vine aici pentru că e gratis ca să facă bai de soare și-n apa sărată a lacului. Cei care se-ncumeta să coboare malul abrupt au de traversat niște tufișuri sălbatice și calea ferată Constanța-Mangalia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 26 = 34