Litoral afectat de ploi

0
1123

 

Codul galben de ploi și vijelii a lovit serios și  județul Constanța, astfel încât a pus pe jar autoritățile. Cel mai grav a fost la Cernavodă, unde a plouat atât de tare încât mașinile au fost aproape integral acoperite de ape. Ploaia a creat însă probleme și în municipiul Constanța, în  Medgidia, Eforie Nord, Mihail Kogalniceanu, Cumpîna, Ovidiu și Agigea. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit în mai multe puncte pentru limitarea efectelor ploii.

A plouat pe Litoral într-o singură noapte cât într-o săptămână. La Cernavodă centrul orașului s-a inundat din cauza sistemului de canalizare care nu face față debitelor mari de apă. În plus, zona centrală a orașului este sub nivelul Canalului Dunăre-Marea Neagră,  așa că evacuarea apei se face foarte lent, în caz de ploaie puternică. Aici mașinile aproape ca au fost acoperite în totalitate de ape.

A fost ,,ploaie” de reclamații si în municipiul Constanța, Medgidia, Eforie Nord, Cumpăna, Ovidiu și Agigea.

Echipele de interventie ale RAJA SA au răspuns la toate aceste solicitari și vor asigura permanență în toată această perioadă. La rândul lor, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit în mai multe puncte pentru limitarea efectelor ploii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =