Crimă înfiorătoare

0
1344
Imagine cu caracter ilustrativ

Crimă oribilă într-o localitate buzoiană. Cadavrul unei femei de 57 de ani a fost găsit, ieri după-amiază, în locuința sa din comuna Cilibia. Nu le-a trebuit mult anchetatorilor să își dea seama că femeia fusese omorâtă cu sânge rece chiar de soțul ei. Șocant pentru oamenii din sat este nu doar gestul bărbatului care i-a luat viața femeii cu care avea un copil, ci și faptul că individul a stat câteva zile lângă cadavrul care putrezea în casă.

 

Polițiștii au descins în casa din Cilibia în urma unui apel la 112. Au descoperit trupul femeii pe patul uneia dintre camere. În curte a fost găsit soțul femeii, aproape uimit de prezența polițiștilor. Pentru că și-au dat repede seama că au de-a face cu o crimă, oamenii legii au decis să-l încătușeze pe principalul suspect, soțul femeii, în vârstă de 52 de ani. Atunci când a fost adus către mașina poliției, suspectul de crimă a fost huiduit de sătenii strânși să asiste la ancheta poliției.

 

 Crima s-ar fi produs la începutul săptămânii. Criminalul a folosit un topor și un cuțit, cred anchetatorii. Victima nu a mai fost văzută de rude și vecini de pe data de 24 iulie. De atunci a stat bărbatul cu cadavrul în casă.

 

Martorii spun că cei doi soţi se certau des, mai ales atunci când bărbatul se îmbăta. Acesta a avut dese internări la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, pentru tulburări psihice, iar femeia era şi ea cunoscută cu un uşor handicap psihic.

 Detalii despre împrejurările în care a fost comisă crima vor apărea după audierea suspectului şi rezultatele necropsiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 57